Over ons

Bonhof-115.jpg 

Yvonne Bonhof-Mulder

In 2015 is Yvonne Bonhof-Mulder gestart met haar administratiekantoor aan de Beekenkampweg 20 te Doornspijk. Vanaf 1988 is zij werkzaam in de accountancy, en is zij als assistent-accountant werkzaam geweest bij diverse grote en kleine accountants-en administratiekantoren. Vanaf 2015 is de klantenkring aanhoudend gegroeid. Inmiddels kan er gesproken worden over een volwaardig administratiekantoor. Naast de dagelijkse werkzaamheden die voor de klanten dienen te gebeuren en vanuit overheidswege worden opgelegd, zijn wij zeker een partij die verder met u meedenkt. Hoe is het gesteld met uw financiĆ«le positie gedurende het jaar? Is het verstandig om in het lopende jaar nog een investering te doen? Zijn uw verzekeringen op orde? Wanneer wilt u stoppen met werken? Zomaar een aantal zaken die aan de orde kunnen komen. Wij adviseren en overleggen hierbij graag, en verwijzen u eventueel door naar een team van specialisten waarmee wij samenwerken.  

Bonhof-124 (2).jpg 

NOAB-lidmaatschap

BONHOF Administratieve & Fiscale Dienstverlening is gecertificeerd lid van de NOAB, de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen. Als NOAB-deskundige kunt u van ons verwachten dat wij kwaliteit leveren en onze vakkennis bijhouden. Wij volgen permanent opleidingen, zoeken altijd naar juiste oplossingen, hebben ethisch handelen hoog in het vaandel staan, en zijn klaar voor de toekomst. De digitale wereld om ons heen veranderd snel, heel snel, stilstaan is wat dat betreft geen optie.

Voor het uitwisselen van financiƫle gegevens met de banken, de Belastingdienst en andere partijen zijn wij in het bezit van een SBR-certificaat.

187