Onze diensten

Bonhof-105.jpg 

Administraties

Een goede en complete administratie is het begin van alles. Dagelijks actueel inzicht in uw administratie is een must. Wij werken samen met software leverancier Snelstart. Zij bieden online een betaalbaar en eenvoudig boekhoudprogramma. Een factuur versturen kan al binnen 5 minuten! Snel versturen betekent meestal ook sneller betaald. Vanaf elke willekeurige locatie heeft u inzicht in uw administratie. Met de app kunt u snel en onbeperkt uw verkoopfacturen maken, eenvoudig digitaal bonnetjes verwerken door het maken van een foto en voegt u eenvoudig inkoopfacturen toe. Vanaf slechts € 10,00 per maand kunt u op deze manier met ons samenwerken. Wij hebben volledig inzicht in uw administratie en kijken met u mee. Wilt u zelf uw btw aangifte versturen en uw bankmutaties automatisch koppelen met uw boekhouding? Ook dit is tegen geringe meerprijs mogelijk. Het overtypen van mutaties is hiermee overbodig geworden. Gaat u dit allemaal te snel? Aanleveren van de administratie in de schoenendoos is ook nog steeds mogelijk. 

Heeft uw personeel in dienst? Dan verzorgen wij voor u de complete loonadministratie en ook de bijkomende zaken, zoals arbeidsovereenkomsten, aangiften loonheffing, aangiften pensioenfondsen etc.

Bonhof-117.jpg 

Belastingaangiften- en adviezen

In Nederland kennen we een zeer uitgebreid en complex belastingstelsel. Goed advies is hier enorm belangrijk bij. Niemand betaald graag meer belasting dan nodig is. Neem nu de auto en de fiscus. Heeft u de keus om deze als ondernemersvermogen aan te merken? Of is het voordeliger om uw auto tot het privé vermogen te rekenen? Zomaar een voorbeeld waarbij het juiste advies van groot belang is.

Wij verzorgen de volgende fiscale aangiften voor u:

-Omzetbelasting
-Inkomstenbelasting
-Loonheffing
-Vennootschapsbelasting
-Schenk- en erfbelasting

Tevens verzorgen wij uw aanvragen met betrekking tot eventuele toeslagen. Wij houden dit altijd nauwlettend in de gaten. Nog altijd blijven er toeslagen in de schatkist liggen wat natuurlijk erg jammer is. Wij helpen u bij de aanvraag van de zorgtoeslag, huurtoeslag, het kindgebonden budget, en de kinderopvangtoeslag. 
 

Bonhof-107.jpg 

Begeleiding startende ondernemers

Het starten van een onderneming is een mooie maar vaak ook een grote stap. Wij zijn ervan overtuigd dat succesvol ondernemen niet kan zonder een goed opgezette administratie en alle bijkomende zaken. Wij begeleiden u tijdens dit proces met o.a.:

-keuze rechtsvorm (eenmanszaak, v.o.f., B.V. etc.)
-aanmelding Kamer van Koophandel en Belastingdienst
-opzetten administratie
-prognose/begroting
-financieringsaanvraag
-algemene voorwaarden en verzekeringen

Bonhof-102.jpg 

Samenstellen jaarrekeningen

Wij verzorgen op professionele wijze de samenstelling van uw jaarrekening.  Wij maken hierbij gebruik van goedgekeurde software, zodat de jaarrekening voldoet aan de wettelijke vereisten van Titel 9 Boek 2 BW en de Richtlijnen voor de Jaarverslaggeving. Een jaarrekening is een overzicht van uw financiële situatie, en bestaat uit een balans, verlies- en winstrekening en de toelichting hierop. Het analyseren van de cijfers is essentieel. Wat vertellen de cijfers en hoe kunnen we de resultaten sturen in de goede richting?
Tevens verzorgen wij tussentijdse verslaglegging, begrotingen, en het indienen van de publicatiebalans van de B.V. ten behoeve van de Kamer van Koophandel.

188